Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Νέες αρμοδιότητες για τον Χάρη Θεοχάρη

Νέες αρμοδιότητες για τον Χάρη Θεοχάρη

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Διευρύνονται οι αρμοδιότητες του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. Σύμφωνα με την απόφαση, στον ΓΓ Δημοσίων Εσόδων μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες για τις εξής πράξεις:
α) Αποφάσεις μεταφοράς πίστωσης από έναν κωδικό αριθμό σε άλλο κωδικό αριθμό των υπηρεσιών και των φορέων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.
β) Αποφάσεις ανάληψης υποχρεώσεων μέχρι του ύψους του Προϋπολογισμού Υπηρεσιών και φορέων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.
γ) Συμβάσεις για τα έργα των υπηρεσιών και των φορέων που υπάγονται στην Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, κατόπιν αιτήματος αυτών, συμπεριλαμβανομένων και των ενταγμένων σε συγχρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση δράσεων, μέχρι του ποσού των πέντε εκατομμυρίων (5 εκ.) ευρώ».
Σχετικά άρθρα
  • ΧΑ: Σε κίνδυνο βρίσκονται οι 1.000 μονάδες 

    Διευρύνεται η διόρθωση, με το Γ.Δ. επικίνδυνα προς τις 1.000 μονάδες. Αύξηση ρευστοποιήσεων, πιέσεων σταδιακά μετά τις 13.00. Υποχωρεί προς τις 335 μονάδες ο FTSE 25. Στο κόκκινο 24 μετοχές του δείκτη, «φρένο» μόνο από Coca Cola.
  • Τράπεζες: Το σχέδιο εξόδου από Βαλκάνια 

    Η απαίτηση της DG Comp να μειωθεί κατά 50% ως 75% η παρουσία στο εξωτερικό, το παζάρι και οι νέοι όροι. Με το σταγονόμετρο τα νέα δάνεια, σταδιακά η μείωση του προσωπικού. Οι δεσμεύσεις για εργαζόμενους, δάνεια και ρευστότητα. Οι προβλέψεις για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια.
  • «Ηταν αποφασισμένοι να αφαιρέσουν ζωές»

    Ως διευθυντές της εγκληματικής οργάνωσης κατηγορούνται Μιχαλολιάκος και βουλευτές. Πώς περιγράφουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες τη στρατολόγηση. Ο «ανοικτός» και ο «κλειστός» πυρήνας και ο... Λαγός. ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου