Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Εκπνέει η παράταση για την υποβολή του Ε9

Εκπνέει η παράταση για την υποβολή του Ε9

Εκπνέει απόψε, Παρασκευή, η παράταση που είχε δώσει το υπουργείο Οικονομικών για την υποβολή του Ε9 φορολογουμένων που είχαν μεταβολές στην περιουσιακή τους κατάσταση το 2012.

  Έτσι οι φορολογούμενοι θα μπορούν για λίγες ώρες ακόμα να προχωρούν στη συμπλήρωση και υποβολή του Πίνακα 1: Στοιχεία οικοπέδων (εντός σχεδίου ή οικισμού) και κτισμάτων (εντός και εκτός σχεδίου) του Ε9.

Όπως δήλωσε σήμερα, Παρασκευή, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χ.Θεοχάρης δεν πρόκειται να δοθεί νέα παράταση για την υποβολή του Πίνακα 1 του Ε9.

Σημειώνεται πως το υπουργείο Οικονομικών έχει δεσμευθεί έναντι των δανειστών να ολοκλήρωση την επεξεργασία των Ε9 που έχουν μεταβολές σε κτίσματα πριν από τα τέλη Σεπτεμβρίου,  ώστε να υπολογίσει τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας 2013 και να αποστείλει τα σχετικά εκκαθαριστικά.

Όπως δήλωσε σήμερα Παρασκευή ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρης από σήμερα Παρασκευή έως και τις 14 Οκτωβρίου οι φορολογούμενοι θα μπορούν να προχωρούν στις μεταβολές στο Ε9 στις εκτός σχεδίου εδαφικές εκτάσεις (Πίνακας 2).


27/9/2013
Πηγή: www.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου