Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Κέντρο σφραγίστηκε από το ΣΔΟΕ αλλά... λειτούργησε

Κέντρο σφραγίστηκε από το ΣΔΟΕ αλλά... λειτούργησε

Oι αστυνομικές αρχές της περιοχής συνέλαβαν τον υπεύθυνο του καταστήματος στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Το μαγαζί, όμως, λειτούργησε κανονικά αν και πριν από 24 ώρες είχε επιβληθεί λουκέτο.

Το ξημέρωμα του Σαββάτου βρήκε το ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης να έχει καταφέρει μια σημαντική νίκη στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής. Η Επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης έκανε... αιφνιδιαστικό έλεγχο σε μπουζουκτσίδικο της Χαλκιδικής όπου τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος και βεβαίωσε πλήθος παραβάσεων.Κέντρο σφραγίστηκε από το ΣΔΟΕ αλλά... λειτούργησε - Το
Εφαρμόζοντας το άρθρο 13 του Ν. 2523/97 το ΣΔΟΕ σφράγισε το κατάστημα για 48 ώρες. Η νίκη του ΣΔΟΕ διαφημίστηκε μέσω σχετικής ανακοίνωσης από το γραφείο τύπου του Σώματος.
Το ξημέρωμα της Κυριακής βρήκε το νυχτερινό κέντρο ξεσφράγιστο. Το κράτος δεν κατάφερε να επιβληθεί στον επιχειρηματία. Τα πρόστιμα του Σαββάτου και το 48ωρο σφράγισμα ήταν απλά ένα πυροτέχνημα που η λάμψη του χάθηκε όταν οι πρώτοι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου άρχισαν να κάθονται στα τραπέζια του χθες, λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Την ώρα που ο κ. Στουρνάρας κοιμόταν ήσυχος θεωρώντας ότι είχε στείλει τελεσίγραφο στους φοροφυγάδες, ο Πάνος Κιάμος τραγουδούσε «φωτιά με φωτιά», οι λουλουδούδες πρόσφεραν τον δίσκο έναντι δέκα ευρώ και ο πελάτης πλήρωνε 160 ευρώ για ένα μπουκάλι ουίσκι.
Το μπρά ντε φερ μεταξύ του επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου στην Καλλιθέα Χαλκιδικής και του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης ανέδειξε νικητή τον πρώτο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr, oι αστυνομικές αρχές της περιοχής συνέλαβαν τον υπεύθυνο του καταστήματος στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Το μαγαζί, όμως, λειτούργησε κανονικά και το κράτος δεν βρέθηκε σε κανένα από τα τραπέζια του.
Πάντως σύμφωνα με την ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Στέλιο Στασινόπουλο, που μίλησε στο Mega, το μαγαζί θα σφραγιστεί και πάλι, ενώ, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., διατάχθηκε ΕΔΕ, ενώ τέθηκε σε διαθεσιμότητα διοικητής του τοπικoύ αστυνομικού τμήματος Κασσάνδρειας.
Πηγή: thestival.gr
http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1122938/kanonika-leitoyrghse-to-nyhterino-kentro-poy.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου