Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

95 επικουρικοί γιατροί σε δημόσια νοσοκομεία και ΕΚΑΒ

95 επικουρικοί γιατροί σε δημόσια νοσοκομεία και ΕΚΑΒ

Με απόφαση του υπουργού Υγείας Αδ. Γεωργιάδη, εγκρίθηκε η πρόσληψη 95 επικουρικών ιατρών για την αποτελεσματικότερη ενίσχυση των νοσοκομειακών μονάδων σε όλη την επικράτεια. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται και 11 θέσεις στο ΕΚΑΒ.
Για να δείτε την κατανομή των θέσεων ανά νοσοκομείο πατήστε εδώ
Η υποβολή συμπληρωματικών αιτήσεων ξεκινάει από τις 12/8 και λήγει στις 26/8.
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά
Οι ενδιαφερόμενοι ιατροί θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να καταθέσουν:
  • Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου, από το οποίο θα προκύπτει ότι ο κάτοχος είναι Ελληνας πολίτης ή πολίτης χώρας κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης
  • Για τους πολίτες χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης απαιτείται βεβαίωση γνώσης της Ελληνικής γλώσσας, η οποία πιστοποιείται μετά από εξέταση από την αρμόδια επιτροπή του Κε.Σ.Υ.
  • Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου ειδικότητας.
Για τους οδοντιάτρους επικυρωμένο φωτοαντίγραφο πτυχίου ή αναγνώρισης ΔΟΑΤΑΠ.
  • Πρωτότυπη βεβαίωση εγγραφής σε ιατρικό σύλλογο που η έκδοσή της να μην υπερβαίνει τις 60 (εξήντα) ημέρες από την κατάθεσή της.
  • Βεβαίωση ή βεβαιώσεις προϋπηρεσίας ως επικουρικός ιατρός
  • Υπεύθυνη Δήλωση του αιτούντος, στην οποία θα δηλώνει ότι δεν έχει αποποιηθεί θέση ΕΣΥ ή παραιτηθεί από θέση γιατρού ΕΣΥ και δεν έχει παραιτηθεί ή αποποιηθεί την επιλογή του σε θέση επικουρικού γιατρού.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν εκτενέστερη πληροφόρηση για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό στο τηλέφωνο: 210 5231 897, καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Υγείας www.yyka.gov.gr/.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου