Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Στις 9 Αυγούστου υπολογίζεται οτι θα γίνει η δεύτερη σε σειρά καταβολή για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ για το 2013 .

Οικογενειακά Επιδόματα ΟΓΑ 2013 σε λίγες ημέρες νέα πληρωμή Στις 9 Αυγούστου υπολογίζεται οτι θα γίνει η δεύτερη σε σειρά καταβολή για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ για το 2013 .
Οικογενειακά Επιδόματα ΟΓΑ
www.dikaiologitika.grΣυγκεκριμένα στις 09/08/2013 θα καταβληθούν απο τον ΟΓΑ τα οικογενειακά επιδόματα στους δικαιούχους που έχουν κάνει φορολογική δήλωση και έχουν συμπληρώσει το έντυπο Α21 αλλά και έχει εκκαθαριστεί η δήλωση τους απο το ΚΕΠΥΟ. Η τρίτη κατα σειρά καταβολή για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ για το 2013 αναμένεται εκτός απροόπτου να γίνει στις 30 Αυγούστου 2013 . Η υποβολή των αιτήσεων για τα Οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ 2013 και συγκεκριμένα το επίδομα τέκνων καθώς και το επίδομα τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών μέσω του Τaxisnet συνεχίζεται και οι δικαιούχοι καλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονική υπεύθυνη δήλωση (έντυπο Α21) προκειμένου να τους χορηγηθούν τα νέα Οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ 2013 . Δικαιούχοι για τα οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ 2013 είναι πλέον και όσοι έχουν ένα παιδί και πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια.   Συγκεκριμένα θεσπίστηκαν δύο καινούρια Οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ 2013 : 1. Tο ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων, με το οποίο αναμορφώθηκε το καθεστώς των προϋφιστάμενων, πολυάριθμων οικογενειακών επιδομάτων, που καταβάλλεται στις οικογένειες που έχουν έστω και ένα παιδί, με εισοδηματικά κριτήρια. 2. Tο ειδικό επίδομα τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών που αποτελεί επιπρόσθετη παροχή προς τις οικογένειες με οικογενειακό εισόδημα μέχρι 45.000 ευρώ και προσαύξηση του οικογενειακού εισοδήματος για οικογένειες με τέσσερα και άνω τέκνα κατά 3.000 ευρώ. Το ένυπο Α21 μπορεί να συμπληρωθεί και να υποβληθεί όλο το χρόνο χωρίς να λήγει κάποια προθεσμία. 
www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου