Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΓΓΔΕ: Περάστε από την Εφορία για να παραλάβετε νέο κλειδάριθμο

ΓΓΔΕ: Περάστε από την Εφορία 
για να παραλάβετε νέο κλειδάριθμο
Να προσέλθουν στο τμήμα μητρώου οποιασδήποτε Δ.Ο.Υ.
 έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2013 προκειμένου να παραλάβετε
 τον νέο κλειδάριθμό καλεί με ηλεκτρονικά μηνύματα η ΓΓΔΕ
20 Νοε 2013 - 09:08
Picture 0 for ΓΓΔΕ: Περάστε από την Εφορία για να παραλάβετε νέο κλειδάριθμο
Να προσέλθουν στο τμήμα μητρώου οποιασδήποτε Δ.Ο.Υ. έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2013 προκειμένου να παραλάβετε τον νέο κλειδάριθμό καλεί με ηλεκτρονικά μηνύματα η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.
Από την εφορία πρέπει να περάσουν όσοι φορολογούμενοι είναι κάτοικοι κωδικών πρόσβασης στο Τaxisnet πριν από τον Δεκέμβριο του 2010, προκειμένου να παραλάβουν καινούργιους κλειδάριθμους.
«Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την ΑΥΟ-ΠΟΛ1204 / 29.08.2013 έχει παραταθεί μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2013 η ισχύς των κωδικών πρόσβασης των χρηστών των ηλεκτρονικών υπηρεσιών που είναι φυσικά πρόσωπα και ήταν εγγεγραμμένοι πριν την έναρξη λειτουργίας του νέου TaxisNet, τον Δεκέμβριο του 2010. Παρακαλούμε, όπως προσέλθετε εγκαίρως στο τμήμα μητρώου οποιασδήποτε Δ.Ο.Υ. προκειμένου να παραλάβετε τον κλειδάριθμό σας. Στη συνέχεια μπορείτε να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας, σύμφωνα με τις ακόλουθες οδηγίες» αναγράφεται χαρακτηριστικά στο email της ΓΓΔΕ.
Με τις ηλεκτρονικές επιστολές δίνονται και οδηγίες για την ενεργοποίηση των νέων κωδικών πρόσβασης στο Τaxisnet. Για την ενεργοποίηση του ηλεκτρονικού λογαριασμού, οι φορολογούμενοι είναι απαραίτητο να γνωρίζουν το συνθηματικό (password) του αρχικού τους λογαριασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου