Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Ξέχασαν να υπογράψουν την σχετική υπουργική απόφαση.

Ξέχασαν να υπογράψουν την σχετική υπουργική απόφαση.

By Greek Wills   Posted at  1:49 μ.μ.   Οικονομία No comments

Τα εξωφρενικά και απαράδεκτα συνεχίζονται σε ό,τι αφορά στο πετρέλαιο θέρμανσης. Τώρα και αφού τελικά επί της ουσίας δεν υπήρξε αλλαγή στο επίδομα θέρμανσης μαθαίνουμε ότι η εφαρμογή για τη σχετική αίτηση δεν είναι έτοιμη και έτσι οι δικαιούχοι δεν μπορούν να κάνουν αιτήσεις. 

Κάποιοι συνεχίζουν να κάνουν πλάκα στο κόσμο. Αφού άφησαν μήνες ολόκληρους να περάσουν ανεκμετάλλευτοι και περίμεναν μέχρι την τελευταία
στιγμή για να ανακοινώσουν τι θα γίνει τελικά με το επίδομα θέρμανσης... ξέχασαν να υπογράψουν την σχετική υπουργική απόφαση.
Αποτέλεσμα αυτού είναι να μην είναι τίποτα έτοιμο στο taxis για τις σχετικές αιτήσεις. Η σχετική σελίδα στο taxis δεν έχει ανοίξει και σύμφωνα με πληροφορίες λόγω της καθυστέρησης στην υπογραφή της υπουργικής απόφασης θα χρειαστούν τουλάχιστον 10 ακόμη ημέρες.

Με λίγα λόγια αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να πάρει κανείς προκαταβολή του επιδόματος που είναι και η ουσιαστική διαφορά από πέρυσι. Για να εισπράξει δηλαδή κανείς έστω αυτά τα λίγα χρήματα της προκαταβολής θα πρέπει επί της ουσίας να περιμένει μέχρι τον Νοέμβριο!

http://greekwills.blogspot.gr/2013/10/blog-post_6923.html

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου