Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 42 - 46 - ΑΘΗΝΑ 104 34
ΤΗΛ: 210 8253445 - FAX: 210 8253446 * Ε - Μail: pofee@otenet.gr
ΑΠ.ΑΝΑΓ. ΠΟΛ.ΠΡΩΤ.ΑΘΗΝΩΝ 2923/94 ΚΑΙ ΑΡ.ΚΑΤ. 545/4787/94

Προς τους
Προέδρους των Ενώσεων Μελών της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Κοινοποίηση:
Στους Αντιπροσώπους των Ενώσεων – Μελών της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Αθήνα , 17 Ιουλίου 2013

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η σε ΕΚΤΑΚΤΗ Ολομέλεια Προέδρων

Αξιότιμοι Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. στις 16/7 σε συνεδρίαση εξ αποστάσεως αποφάσισε, σύμφωνα με το άρθρο 29 παρ.2 του καταστατικού της, και καλεί τους Προέδρους των Δ.Σ. των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων – Μελών της σε κοινή συνεδρίαση ώστε από κοινού να ληφθεί απόφαση για τον τρόπο κλιμάκωσης της αντίδρασής μας σε περίπτωση που το Υπουργείο Οικονομικών και η Τρόικα παραμείνουν αμετακίνητοι στις εξοντωτικές προθεσμίες που καθόρισαν για την υποβολή των δηλώσεων Φ.Π.

Καθώς από σήμερα και μέχρι 22/7 υλοποιείται η απόφαση της Γ.Σ. για αναστολή μιας εβδομάδας της υποβολής δηλώσεων κρίθηκε αναγκαίο να προβούμε και στις εξής παράλληλες ενέργειες:

Α) την Πέμπτη 18/7 και ώρα 11.00 π.μ. να γίνει ειρηνική συγκέντρωση του Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και των Προέδρων των Ενώσεων Μελών και Μη Μελών στο πεζοδρόμιο απέναντι από την είσοδο του Υπουργείου Οικονομικών όπου στεγάζεται η αντιπροσωπεία της Τρόικας και ο Γενικός Γραμματέας.

Β) αντιπροσωπεία του Προεδρείου του Δ.Σ. και των Προέδρων να συναντηθεί αρχικά με τον εκπρόσωπο της Τρόικας για να του επιδώσουμε υπόμνημα – ψήφισμα διαμαρτυρίας και να του τονίσουμε ότι δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε σωστά την δουλειά μας ενώ θα ακούσει και την άποψή τους ενώ αμέσως μετά θα επισκεφτεί και τον Γενικό Γραμματέα κο Χ.Θεοχάρη.

Γ) στην συνέχεια όλοι οι παρευρισκόμενοι θα μεταβούν σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου (θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για το ακριβές μέρος το απόγευμα) όπου στις 13.00 θα πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΟΦΕΕ και των Προέδρων των Ενώσεων ώστε αφ΄ ενός να αξιολογηθεί η μέχρι εκείνη την στιγμή έκβαση των προσπαθειών μας και αφ’ ετέρου να αποφασισθεί ο τρόπος που

θα χρησιμοποιηθεί στην συνέχεια, εάν δεν υπάρχει θετικό αποτέλεσμα, για κλιμάκωση της πίεσής μας.
Συνάδελφε,

Η παρουσία του Προέδρου ή του νόμιμου αντικαταστάτη του στην Ολομέλεια είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ καθώς η πιθανή απουσία νόμιμης εκπροσώπησης Ένωσης θα αποδεικνύει προς τα Μέλη της Ένωσης αλλά και στους Συναδέλφους ότι κάποιοι βάζουν το εγώ πάνω από το εμείς.

Αυτή την φορά ΔΕΝ θα γίνουν αποδεκτές δικαιολογίες για «δουλειά» καθώς η όλη προσπάθεια αποσκοπεί στην διατήρηση της δουλειάς του κάθε Συναδέλφου .

Είμαστε υπόλογοι απέναντι στους Συναδέλφους, την Οικογένειά μας & στους πελάτες μας. Διεκδικούμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και το δικαίωμα να κάνουμε σωστά την δουλειά μας.

Φτάνει πια.

Ας σταματήσουν να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.

Όλοι οι Πρόεδροι ή οι νόμιμοι αναπληρωτές τους να είναι εκεί στις 11 το πρωί της Πέμπτης.

Επιβεβαιώστε την συμμετοχή σας τηλεφωνικά ή με email στην Γραμματεία μας σήμερα και μέχρι τις 16.00


Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Πανίδης Ι. Αβραάμ

Ο Γενικός Γραμματέας
Καμπάνης Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου