Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Συνδιοργάνωση του ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» στο ΚΙΛΚΙΣ

Συνδιοργάνωση του ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» στο ΚΙΛΚΙΣ


EbeminiΣας ενημερώνουμε για τη διοργάνωση του κεντρικού Φεστιβάλ με τίτλο «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ», που θα διεξαχθεί στις 30, 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου 2013 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κιλκίς και τελείυπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Στόχος της διοργάνωσης, που εκτιμούμε ότι αποτελείσημαντικότατο γεγονός για τη τοπική μας κοινωνία,είναι να προβάλλει και να αναδείξει τα τοπικά ποιοτικά προϊόντα επιχειρήσεων του Κιλκίς μέσα από μια σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα στο ως άνω τριήμερο.
Η προγραμματισμένη πανελλήνια προβολή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, καθώς κι οι καταχωρίσεις σε περιοδικά και εφημερίδες, εγγυώνται τη μεγάλη επισκεψιμότητα του Φεστιβάλ. Σας καλούμε να συμμετάσχετε σε συνάντηση προκειμένου να συγκροτήσουμε από κοινού Οργανωτική Επιτροπή, με στόχο να συνδιοργανώσουμε με τη μέγιστη δυνατή επιτυχία τη μεγάλη αυτή γιορτή για τον τόπο μας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Ιουλίου, στις 14.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς                                                
                                                                                         
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου
Παύλος Σπ. Τονικίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου